Golfbaan De Swinkelsche

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan De Swinkelsche

2 golfbanen, 27 holes

Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en heel veel ruimte eromheen, grote bunkers met grillige randen, bos, heide, water; dat is De Swinkelsche. Maar De Swinkelsche is vooral: enorme variatie.

Het ontwerp is modern en klassiek in een mooie mix. Er zijn lange en korte holes in alle windrichtingen. Iedere hole is anders en uitdagend. Brede fairways zorgen ervoor dat minder goede golfers altijd een weg naar de green kunnen vinden, hoewel die soms lang is, terwijl de ervaren golfer keer op keer wordt uitgedaagd om te kiezen tussen de lange maar veilige weg naar de hole of de korte maar riskante weg. Vijf holes liggen in prachtig bosgebied. De baan ademt natuur: vooral bos en heide. Dat landschap is ook naast de baan te bewonderen, op de Strabrechtse Heide, het grootste heidegebied van Nederland.

Bij de aanleg van de golfbaan is het uitgangspunt geweest dat men in principe het gehele jaar door op zomertees en zomergreens kan spelen, met buggy en trolley! Naast de Championship Course is er ook een uitdagende 9 holes Par-3 oefenbaan.

Adres Maarheezerdijk 10, Someren

Telefoon 0493 49 44 22

E-mail info@golfbaandeswinkelsche.nl

Website www.golfbaandeswinkelsche.nl/home

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan De Swinkelsche

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard greenfee tarieven van maandag t/m zondag.

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas. Niet in combinatie met andere acties.

Wedstrijden bij Golfbaan De Swinkelsche

Beoordelingen over Golfbaan De Swinkelsche

Golfbaan De Swinkelsche op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume