Golfbaan Hoog Vaals

Geen greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Hoog Vaals

1 golfbaan, 9 holes

Golfbaan Hoog Vaals ligt op een steenworp afstand van het drielandenpunt, in het Zuid-Limburgse landschap. De 9-holes par 3 baan is een ideale uitdaging voor iedere beginnende golfer. Je kunt een les volgen om het golfen onder de knie te krijgen. Ook voor de gevorderde speler is golfbaan Hoog Vaals wel degelijk een sportieve krachtmeting die heel vaak wordt onderschat. Om een goed resultaat te behalen zul je goede keuzes moeten maken om alle hindernissen ongestraft te passeren.

Als beginner kun je op een leuke manier kennis maken met het golfspel door een golfclinic of introductieles te volgen. Er wordt aandacht besteed aan de meest voorkomende slagen en er worden instructies gegeven over de meest voorkomende regels van het spel. Als gevorderde golfer kun je natuurlijk altijd extra les nemen om te werken aan jouw handicap of slag.

Bij Golfclub Hoog Vaals zijn ANWB Golf leden welkom. Geniet van het golfen op een prachtige golfbaan op één van de mooiste plekken in Nederland. In het clubhuis onder het genot van een drankje en uiteraard de echte Limburgse gezelligheid, kun je samen met andere golfers alle opgedane ervaringen uitwisselen.

Adres Eschberg 11a, Vaals

Telefoon 043-3068383

Website www.landal.nl/parken/hoog-vaals/op-en-rond-het-park/golf

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Hoog Vaals

Greenfeekorting

  Geen  

Beoordelingen over Golfbaan Hoog Vaals

Golfbaan Hoog Vaals op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume