Golfbaan Kralingen

10 % greenfeekorting

Bovendien ontvangen leden van ANWB Golf een kop koffie of thee!

ANWB Golf-voordeel

Golfbaan Kralingen

1 golfbaan, 9 holes

Golfbaan Kralingen, de laagst gelegen polderbaan van Europa (7 m beneden NAP), maakt landschappelijk gezien deel uit van het Kralingse Bos. Kralingen is een van de weinige golfbanen die binnen stadsgrenzen is gelegen. Men kan er vele bijzondere soorten bomen, planten en dieren tegenkomen.

Het is de kortste baan met A-status in Nederland, maar zeker niet de gemakkelijkste. De smalle fairways en het vele water maken de in 1932 aangelegde (en in 1933 geopende) baan tot een uitdaging voor elke golfer. De baan is ontworpen door C.K.Cotton. Hij is in Nederland eveneens verantwoordelijk voor de Noordwijkse en Veluwse. Ook elders in de wereld heeft Cotton topbanen getekend.

Golfbaan Kralingen is een bijzonder stukje natuur aan de rand van het Kralingse Bos. Men vindt er vele bomensoorten, waterplanten en diverse vogel- en andere diersoorten (mussen, eksters, kraaien, spreeuwen, fazanten, ganzen, nijlganzen, konijnen, eekhoorns, etc.).

Adres Kralingseweg 200, Rotterdam

Telefoon 010 – 45 22 475

E-mail info@golfbaankralingen.nl

Website www.golfbaankralingen.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfbaan Kralingen

Greenfeekorting

  10 %  

Leden van ANWB Golf ontvangen 10% op de standaard greenfee tarieven op vertoon van ANWB Golf ledenpas. Bovendien ontvangen leden van ANWB Golf een kop koffie of thee!

Korting op vertoon van ANWB Golf NGF pas.

Beoordelingen over Golfbaan Kralingen

Golfbaan Kralingen op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume