Golfclub Hoogland Amersfoort

10% greenfeekorting

ANWB Golf-voordeel

Golfclub Hoogland Amersfoort

1 golfbaan, 9 holes

Negen holes met A-status en een perfecte driving range; deze beloftes kan Golfclub Hoogland Amersfoort doen. Tijdens een twee uur durende ronde kun je werken aan je handicap, genieten van de natuur en zelfs de Malen wetering oversteken. Golfclub Hoogland Amersfoort heeft het allemaal!

Naast de mooie 9-holes baan zijn er ook outdoor oefenfaciliteiten. De practicegreen, chipping area en de oefenbunker maken het geheel compleet. Zo kun je je handicap verlagen door te oefenen op de punten waar je moeite mee hebt.

De course is aangelegd in het bestaande verkavelde landschap van Hoogland. De houtwallen en vrijstaande bomen zijn in tact gehouden en ook ‘De Malen wetering’ maakt onderdeel uit van het natuurschoon op de baan. Deze wetering steekt u twee maal over tijdens het lopen van een 9-holes ronde.

De rough wordt verschraald met zand, zodat er een open rough ontstaat met roodzwenkgras en heide. Hierdoor is de baan absoluut geen (saaie) vlakke polderbaan met een rough waar elke geslagen bal moeilijk terug te vinden is. Dit natuurgevoel wordt versterkt door de fraai gemoduleerde fairways met mooie greens. Daarnaast is de baan goed gedraineerd en voorzien van Catch Basins. Deze Catch Basins zullen (regen)water snel afvoeren, zodat er een ‘droge baan’ ontstaat. Hierdoor kunt u het gehele jaar spelen!

Adres Bunschoterstraat 23, Hoogland

Telefoon 033-888 84 75

E-mail info@gcha.nl

Website gcha.nl

ANWB Golf voordeel bij Golfclub Hoogland Amersfoort

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard greenfee tarieven

Beoordelingen over Golfclub Hoogland Amersfoort

Golfclub Hoogland Amersfoort op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume