Princenbosch

18 holes greenfeekorting

Met het speciale ANWB arrangement van Golfclub Princenbosch krijg je voor € 72,50 een ontvangst met koffie, giftset, 2 mandjes ballen voor de driving range, greenfee voor 18 holes (starttijd v.a. 14:00 uur) en lunch- of dagschotel.

ANWB Golf-voordeel

Princenbosch

3 golfbanen, 27 holes

Onder de rook van Breda ligt de uitdagende 27 holes golfbaan van Princenbosch. Deze baan is ontworpen door landschapsarchitect Alan Rijks. Gevarieerde bos- en heidestroken afgewisseld met strategisch gelegen waterpartijen zorgen voor een optimale beleving van de golfsport, ongeacht het spelniveau. 

De oefenaccommodatie bestaat uit twee fraaie puttinggreens, een approach area en een drietal par-3 oefenholes, een oefenbunker en een verlichte driving range met 24 afslagplaatsen. Die geldt met 300 meter als een van de langste driving ranges van Nederland.  De baan ligt in een agrarische omgeving en grenst aan het natuurgebied Princenbosch. 

 

 

Adres Bavelseweg 153, Molenschot

Telefoon 0161 - 43 18 11

E-mail golfclub@princenbosch.nl

Website www.princenbosch.nl

ANWB Golf voordeel bij Princenbosch

Greenfeekorting

  18 holes  

Met het speciale ANWB arrangement van Golfclub Princenbosch krijg je voor € 72,50 een ontvangst met koffie, giftset, 2 mandjes ballen voor de driving range, greenfee voor 18 holes en lunch- of dagschotel.

Korting op vertoon van de ANWB Golf pas. Er geldt een weekendtoeslag van € 5,-

Beoordelingen over Princenbosch

Princenbosch op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume