Pitch & Putt Twente (Diepenheim)

10% greenfeekorting

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van dinsdag t/m donderdag

ANWB Golf-voordeel

Pitch & Putt Twente (Diepenheim)

1 golfbaan, 18 holes

Pitch&Putt Twente ligt vlakbij het stedeke Diepenheim (gemeente Hof van Twente) en is al ruim 10 jaar een geweldige plek voor menigeen om te ontspannen tijdens een uitdagend spel. Het is een prachtige locatie. De baan is geïntegreerd in het bestaande hoevenlandschap met houtwallen en poelen. Het sfeervolle clubhuis bevindt zich in de “schöppe” (Twentse boerenschuur) behorend tot de voormalige boerderij. Vanaf het ruime terras heb je een prachtig uitzicht over de baan en de landelijke omgeving. Onder het genot van een hapje en een drankje is het heerlijk nagenieten van een gespeelde ronde. 

Arrangementen

De ‘schöppe’ leent zich uitstekend voor groepsfeesten. Daarnaast is er een aparte ruimte voor vergaderarrangementen. Voor groepen vanaf ongeveer tien personen kunnen arrangementen samengesteld worden met een buffet, barbecue of bittergarnituur. 

Combi-arrangementen

Voor groepen die een hele dag in onze omgeving vermaakt willen worden zijn er arrangementen met andere activiteiten zoals eendrijden, GPS-spelen en GPS-fietstochten, solex rijden, cornhole-spel, spellencircuit, bezoek kastelen en musea. De prachtige omgeving van Diepenheim leent zich uitstekend voor een volledige daginvulling. 

Voetgolf

Op onze baan wordt ook Voetgolf gespeeld. In zo weinig mogelijk trappen de voetbal in het gat spelen. Erg leuk als teamuitje en met je vriendengroep. 

Escape Room Twente 

Escaperooms spelen is wereldwijd de sensatie als uitje voor groepen. In Nederland sinds 2014 te spelen en nu al uitgegroeid tot de beste beleving die je als groep meemaakt. Escape Room Twente is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 4 tot 8 personen een kamer binnen en de deur gaat achter jullie op slot! Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. Ontrafel sloten, codes en puzzels door slechts logica en je creativiteit te gebruiken. Is jouw team tot het onmogelijke in staat? Spannend, uniek en leuk voor iedereen. 

Meer info:www. escaperoom-twente.nl.

Combi-arrangementen zijn mogelijk met Pitch&Putt Golf, Voetgolf of andere activiteiten. Kom je met een grotere groep dan wordt de groep in teams gesplitst. De niet-spelende groep doet een andere activiteit of neemt een drankje aan de bar in ons clubhuis.

Adres Hengevelderweg 3, Diepenheim

Telefoon 0547351990

E-mail diepenheim@pitch-putt-twente.nl

Website www.pitch-putt-twente.nl

ANWB Golf voordeel bij Pitch & Putt Twente (Diepenheim)

Greenfeekorting

  10%  

10% korting op de standaard Greenfee tarieven van dinsdag t/m donderdag

Korting op vertoon van de ANWB Golf pas

Beoordelingen over Pitch & Putt Twente (Diepenheim)

Pitch & Putt Twente (Diepenheim) op Leadingcourses.com

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume