Dé gezelligste golfcursus van Nederland

Dé gezelligste golfcursus van Nederland

Gezien in de Kampioen! Meer dan 10.000 mensen gingen je voor!

Meld je aan
€ 149

Start nú met Golfen | weekendcursus

 

  ngflogo golfles

Het zal je niet verbazen dat wij bij ANWB Golf golf één van de allerleukste sporten vinden. We brengen ons enthousiasme graag over aan iedereen die wil beginnen met golf. Golf draait om behendigheid, gezelligheid, maar ook om gezondheid. Want wist je dat golf tot de gezondste sporten behoort? Om te gaan golfen heb je een pas van de Nederlandse Golf Federatie nodig. Die pas krijg je als je beschikt over het zogeheten handicap 54. Dat staat voor het basisniveau van een golfer. Met onze golfcursus leren we je de basics van de golfsport en doe je examen. We bieden deze cursus aan tijdens meerdere weekenden op diverse locaties in Nederland. Het leren golfen staat voorop, maar gezelligheid is wat ons betreft net zo belangrijk. 

In 2022 organiseren we samen met onze partner Sportpark de Star de cursus in de volgende regio's: Leidschendam, Apeldoorn, Brunssum, Hank, Rotterdam, Susteren, Purmerend en Den Bosch.

 

Golfles van ervaren PGA en NGF professionals

Deze cursus wordt verzorgd door onze partner Sportpark de Star.
Haar PGA en NGF golfinstructeurs hebben de afgelopen 10 jaar al meer dan 10.000 mensen opgeleid.

Bjorn BeekmanGolfleraar sinds 2000 Bjorn Beekman Golfleraar sinds 2000
Kees Jan Stel
Golfleraar sinds 2000Kees Jan Stel Golfleraar sinds 2000

 

Inhoud van de cursus

Om te kunnen golfen moet je beschikken over de speelsterkte handicap 54. Met deze cursus stomen we je klaar om je handicap 54 te behalen. Je krijgt in groepsverband 10 uur golfles. We leren je de basistechnieken om de golfbal te slaan. Ook leren we je in deze weekendcursus de golfregels en sluiten dit af met een theorie examen. Daarbij dien je 23 van de 30 vragen goed te beantwoorden. Dit examen kun je alvast hier oefenen. Rond je de examens met een positief resultaat af, dan beschik je over de basiskennis en technieken om te kunnen golfen. Na afloop van de cursus heb je je baanpermissie en hoef je alleen nog maar een qualifying scorekaart te lopen met voldoende punten om officieel handicap 54 te halen.

 

Programma

Zaterdag

10:00 uur Ontvangst, inschrijving en uitleg cursus en HCP traject
11:00 uur Start praktijk gedeelte
13:00 uur               Lunchpauze
14:00 uur Vervolg praktijk gedeelte
16:30 uur Einde programma dag 1

Zondag

10:00 uur Theorie uitleg
11:30 uur Theorie examen
12:30 uur Lunchpauze
15:00 uur Speelronde praktijk gedeelte
16:30 uur Einde weekend cursus

 

Kosten

Cursusprijs

vanaf € 149 per persoon
  • 10 uur golfles
  • Theorieles en -examen
  • Praktijkles en -examen
  • Exclusief verplicht ANWB Golf lidmaatschap (€ 56,- voor ANWB leden en € 66,- voor niet-ANWB leden)

Aanmelden & Contact

Deze golfcursus kost € 149,- per persoon.  Je betaalt dit bedrag in het cursusweekend aan de kassa van Sportpark De Star.

Na het afronden van de cursus heb je een lidmaatschap bij een golfclub nodig om te gaan golfen. Deze golfcursus is gekoppeld aan het EGA lidmaatschap van ANWB Golf. De contributie voor dit lidmaatschap bedraagt per kalenderjaar: € 56,- voor ANWB leden en € 66,- voor niet-ANWB leden. De contributie betaal je via iDEAL aan ANWB Golf. 

Heb je nog vragen voordat je je wilt inschrijven?

Stel ze gerust aan de klantenservice van Sportpark De Star. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3175653 en per e-mail via info@sportparkdestar.nl

 

 Jan
"Fantastisch weekend, jullie hebben alle vooroordelen over golf weggenomen"
Joris
"Super gedaan, met veel humor hebben jullie ons een heel weekend top les gegeven"
Jobke
"Heren, klasse gedaan!! Strakke organisatie en goed begeleid programma"
  ster 5 ster 5  ster 4 

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume