ANWB Golf verhuist haar kantoor naar Golfcentrum De Hoge Dijk

3 juli 2019 - 08:25

anwbgolf verhuist

De nieuwe werkplek van de medewerkers van ANWB Golf is voortaan op een locatie die golf ademt. We hebben onze kantoorlocatie in Hoofddorp verlaten en we zijn verhuisd naar Amsterdam. De nieuwe werkplek van onze medewerkers is voortaan op een locatie die golf ademt. Ons nieuwe kantoor is namelijk gevestigd in de voormalige golfshop bij Golfcentrum De Hoge Dijk. Vanuit het kantoor kijk je uit op de royale puttinggreen en op de oefenlocatie voor het korte spel.

“Golfcentrum De Hoge Dijk is al vele jaren een gewaardeerd partner van ANWB Golf. Dit partnership verandert niet door de komst van ANWB Golf. Het betreft hier alleen een verhuizing van ons kantoor naar een inspirerende locatie aan een 27-holes golfbaan met goede oefenfaciliteiten. ANWB Golf gaat zich niet bemoeien met de exploitatie van een golfbaan, dit past niet in het beleid van ANWB Golf. Wij hebben met ANWB Golf een onafhankelijk positie in de golfmarkt en we willen die positie ook graag houden” zegt Igor Hoyng, directeur ANWB Golf.

“Een locatie op een golfbaan biedt ons golfinspiratie. Bovendien willen we als digitale golfclub dichter bij de golfer staan. En waar kan je dat beter doen dan bij een golfbaan centraal in het land. Golfcentrum De Hoge Dijk is een uitdagende golfbaan en al jarenlang één van de populairste banen onder ANWB Golf leden. Daarnaast heeft Golfcentrum De Hoge Dijk uitstekende oefenfaciliteiten waar we samen met Golfacademy De Hoge Dijk interessante lesprogramma’s gaan ontwikkelen voor onze leden”.

“Er wacht ons dus een mooie, spannende golfzomer als het aan ANWB Golf ligt. “We zijn vooral heel benieuwd wat voor nieuwe dynamiek een locatie aan een golfbaan met zich meebrengt. Opeens heb je namelijk een voordeur aan een druk bezochte golfbaan. Er zullen ongetwijfeld leden zijn die langslopen met een vraag. Zolang ze niet met alle 46.000 tegelijk komen is dat natuurlijk geen probleem.“ aldus Igor Hoyng.

Nieuwe contactgegevens

Ons nieuwe adres is: Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam. Vanwege de verhuizing is ons telefoonnummer gewijzigd. Het nieuwe telefoonnummer is: 020 323 0300.

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume