ANWB Golf Herfstbeker 2020

17 november 2020 - 08:00

 collage herfstbeker

Zaterdag 7 november 2020 werd de traditionele Herfstbeker van ANWB Golf gehouden. Dit jaar werd de Herfstbeker gespeeld bij Crayestein Golf. Crayestein is een prachtige 18 holes golfbaan aan het randje van de Hollandse Biesbosch. De baan kenmerkt zich door de variatie in het landschap, uitdagende holes en uitstekende greens. Door de parkachtige omgeving is deze baan geknipt voor onze jaarlijkse Herfstbeker.

De Herfstbeker is een teamwedstrijd o.b.v. Four Ball, Better Ball. Deze wedstrijdvorm wordt per 4 spelers gespeeld. De vierbal bestaat uit 2 teams van elk 2 spelers. Iedere speler speelt zijn eigen bal echter de score van de beste speler van het team telt en wordt dus genoteerd. De handicap wordt verrekend op basis van 100%.

In totaal namen 82 deelnemers deel die in een 2-teestart startten. De weersomstandigheden waren fantastisch, een heerlijke golfdag met een koude start maar waarbij later op de dag de jas en de trui in de golftas kon.

I.v.m. corona verloopt alles net even anders dan we plannen en daarom hebben we de wedstrijd op korte termijn moeten verplaatsen van Golfbaan Bentwoud naar Crayestein Golf. Crayestein Golf heeft er voor gezorgd dat deze dag perfect is verlopen. Een corona-proof wedstrijdtafel met terrasverwarmers om de wedstrijdleiding warm te houden. Heerlijke koffie2go en in de baan nog keuze uit 3 heerlijke versnaperingen. Onze dank gaat dan ook uit naar Christian en het team van Crayestein Golf. Wil je deze baan nog een keer spelen? We zien je hopelijk weer bij Crayestein Golf tijdens de firma kaas wintertour op zondag 13 december.

Helaas dit jaar geen fysieke prijsuitreiking maar een digitale versie. Het team van Juliette de Vries en Bert van Kranenburg en het team van Kees Vermeulen en Ed Vermeulen zijn beide met 44 punten binnen gekomen. Bij een gelijke stand geldt de laagste gezamenlijke handicap en met 44 punten op basis van 100% handicapverrekening zijn Juliette de Vries en Bert van Kranenburg de winnaar van de Herfstbeker 2020.

Omdat de winnaars altijd een praatje doen tijdens de prijsuitreiking hierbij de winners speech! 

Er werd gespeeld om de eer en de daarbij behorende vermelding op de Herfstbeker Trofee. De namen van de winnaars worden binnenkort op de beker gegraveerd en hopelijk zien we Juliette en Bert volgend jaar terug om de titel te verdedigen.

De scores van alle deelnemers zijn hier te vinden; klassementen en uitslagen.

Wij hopen dat iedereen veel plezier heeft gehad in het spelen van deze wedstrijd en we bedanken iedereen voor de aanwezigheid.

Tot volgend jaar!

ANWB Golf

Wil je meedoen aan een ANWB Golf wedstrijd?

We nodigen je graag uit om je in te schrijven voor de ANWB Golf Wintertour. Ieder weekend wordt gespeeld op verschillende unieke locaties. Bij de wintertour locaties is het nagenoeg zeker dat er op zomergreens gespeeld kan worden, onder qualifying condities. De landelijke ANWB Golf Wintertour is uitermate geschikt voor golfers in iedere speelklasse die willen golfen op verschillende golfbanen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor de golfwedstrijden.

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume