ANWB Golf Herfstbeker 2021

1 november 2021 - 08:00

 herfstbeker 2021

Zaterdag 30 oktober 2021 werd weer de traditionele Herfstbeker van ANWB Golf gehouden. Dit jaar organiseerden we deze wedstrijd bij onze Premium Partner Golfbaan Bentwoud. Golfbaan Bentwoud was ondanks het regenachtige karakter van deze dag in optimale conditie voor onze Herfstbeker. Door de regen konden helaas de buggy's en handicarts niet de baan in waardoor er uiteindelijk 70 bikkels zijn gestart. 

De Herfstbeker is een teamwedstrijd o.b.v. Four Ball, Better Ball. Deze wedstrijdvorm wordt per 4 spelers gespeeld. De vierbal bestaat uit 2 teams van elk 2 spelers. Iedere speler speelt zijn eigen bal echter de score van de beste speler van het team telt en wordt dus genoteerd. De handicap wordt verrekend op basis van 100%. Na de wedstijd werd, tijdens de prijsuitreiking, een fantastisch herfstig buffet geserveerd met 3 soorten stamppotten, worsten, gehakballen, spekjes en een rijke jus.

Er werden ontzettend veel punten binnen geharkt door de spelers maar het team van Taco den Iseger en Huub van Dijk kwamen met 50 punten binnen.

Er werd gespeeld om de eer en de daarbij behorende vermelding op de Herfstbeker Trofee. De namen van de winnaars worden binnenkort op de beker gegraveerd en hopelijk zien we Taco en Huub volgend jaar terug om de titel te verdedigen.

De scores van alle deelnemers zijn hier te vinden; klassementen en uitslagen.

Wij hopen dat iedereen veel plezier heeft gehad in het spelen van deze wedstrijd en we bedanken iedereen voor de aanwezigheid.

Tot volgend jaar!

ANWB Golf

Wil je meedoen aan een ANWB Golf wedstrijd?

We nodigen je graag uit om je in te schrijven voor de ANWB Golf Wintertour. Ieder weekend wordt gespeeld op verschillende unieke locaties. Bij de wintertour locaties is het nagenoeg zeker dat er op zomergreens gespeeld kan worden, onder qualifying condities. De landelijke ANWB Golf Wintertour is uitermate geschikt voor golfers in iedere speelklasse die willen golfen op verschillende golfbanen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor de golfwedstrijden.

Ledenservice

020 323 0300

info@anwbgolf.nl

Inloggen Mijn ANWB Golf

Openingstijden

maandag 10:00 uur - 17:00 uur
dinsdag 10:00 uur - 17:00 uur
woensdag 10:00 uur - 17:00 uur
donderdag 10:00 uur - 17:00 uur
vrijdag 10:00 uur - 12:30 uur
zaterdag en zondag gesloten    

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume