Wij zijn ANWB Golf

Wij zijn ANWB Golf

Sinds 2004 met ruim 44.000 leden de grootste en actiefste golfclub van Nederland.

Neem contact op

Over ANWB Golf

Ruim 16 jaar geleden merkte de ANWB dat veel van haar leden geïnteresseerd raakten in de golfsport als vrijetijdsbesteding. Vanuit deze ontstane behoefte van de leden werd in 2004 ANWB Golf opgericht, een golfclub bedoeld voor de steeds sneller groeiende groep ‘vrije golfers’, oftewel golfers die niet lid zijn van een vaste golfclub met een golfbaan.

koninklijke nederlandse golf federatie

ANWB Golf is lid van de Nederlandse Golf Federatie en is een zogenaamde D-club; een digitale golfclub. Met inmiddels ruim 55.000 leden heeft ANWB Golf een prominente rol binnen de totale Nederlandse golfwereld ingenomen en het ledenaantal is nog altijd groeiende.

Hoewel ANWB Golf een digitale golfclub is staat servicegerichtheid richting de leden voorop. Dit is dan ook de voornaamste reden dat de organisatie zodanig is ingericht dat de leden het grootste gedeelte van de werkweek bij ons telefonisch terecht kunnen met hun vragen en opmerkingen. De organisatie wordt gerund door zes full- en parttime werknemers en een groot aantal vrijwilligers.

Bekijk onze film

 

 

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume