Herstel je wachtwoord

Herstel je wachtwoord

De ledenomgeving is geupdatet. In verband met deze update vragen we je eenmalig jouw wachtwoord te herstellen.

Wijzig je wachtwoord

Inloggen na update ledenomgeving

Ik heb mijn wachtwoord al gewijzigd

Heb je na 19 januari al je wachtwoord gewijzigd? Of ben je na deze datum lid geworden? Je kunt inloggen met je (nieuwe) wachtwoord.

Aanvullende toelichting

De ledenomgeving is onder andere beter geschikt gemaakt voor gebruik op smartphones, voorzien van de digitale NGF pas en is voorzien van een nieuwe look & feel. Naast nieuwe features is er onder de motorkap veel verbeterd zodat we de ledenomgeving beter kunnen voorzien van updates op basis van de nieuwste technieken.

Om die reden is het helaas niet mogelijk om met je oude wachtwoord in te loggen. We willen je vragen eenmalig een nieuw wachtwoord aan te vragen. Daarbij gebruik je hetzelfde e-mailadres waarmee je voor de update ook inlogde. Lukt het wijzigen van je wachtwoord niet?

Bel onze ledenservice op 020 323 0300 of stuur een e-mail naar info@anwbgolf.nl. 

  Meer informatie over de update lees je hier.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume