Pin High Toernooi Spanje 2022
vanaf € 1079,-  

Pin High Toernooi Spanje 2022

13 feb - 20 feb 2022

Eerste aankomstdatum13 feb 2022

Laatste aankomstdatum20 feb 2022

Vanaf prijs€ 1079,-

Handicap0-54

Aantal greenfees5

Aantal overnachtingen7

Aantal ontbijt7

Aantal diners7

Minimaal 20 deelnemers en maximaal 30 deelnemers. Het toernooi wordt Coronaproof georganiseerd. Voor dit toernooi geldt de Pin High geld terug garantie.

Ga je in februari mee naar Spanje? Pin High Golftravel organiseert dan een gezellig en aantrekkelijk geprijsd toernooi met verblijf in het elegante vijfsterren Barcelo Montecastillo Golfresort. Vanuit het hotel heb je prachtige vergezichten over de eigen (Jack Nicklaus) 18-holesbaan en het indrukwekkende landschap van Andalusië.

Het verblijf is  op semi all-inclusive basis, waarbij een ruime selectie aan frisdrank en alcoholhoudende drankjes van 17.00-23.00 uur is inbegrepen. In een ongedwongen sfeer geniet je deze week van de heerlijke mediterrane en internationale cuisine.

We spelen op Montecastillo, een ruim opgezette en spectaculair ontworpen baan met brede fairways en grote glooiende greens met de hazards duidelijk in zicht. Ook spelen we een keer op de afwisselende en uitdagende Sherry Golf Jerez.

Omdat we in de sherry-regio verblijven, organiseren we halverwege de week een excursie naar één van de meest historische wijnkelders: Domecq. Het bezoek is inclusief transfer, rondleiding, heerlijke tapas en 3-gangenlunch met begeleidende sherry-wijnen.

Het minimum aantal deelnemers is 20 het maximum aantal 30. Voor dit toernooi geldt minimaal handicap 54. 

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume