ANWB Golf Toernooi Limburg 2021
vanaf € 479,- p.p.

ANWB Golf Toernooi Limburg 2021

09 sept - 11 sept 2021

Eerste aankomstdatum09 sept 2021

Laatste aankomstdatum11 sept 2021

Vanaf prijs€ 479,-

Handicap0-54

Aantal greenfees3

Aantal overnachtingen3

Aantal ontbijt3

Aantal diners3

Maximaal 26 deelnemers. Het toernooi wordt Coronaproof georganiseerd. Voor dit toernooi geldt de Pin High geld terug garantie.

Drie keer golfen op twee mooie Limburgse topbanen, samen met andere leden van ANWB Golf. Dat kan tijdens ons toernooi in september voor zowel lage als hoge handicappers. Speel een 18-holes rondje bij De Swinkelsche GC en twee 18-holes rondes bij Crossmoor.  Het recent verbouwde 4-sterrenhotel ligt naast Crossmoor, dus je overnacht direct bij de baan. Er is een beperkt aantal kamers, 1-persoonskamers zijn helaas niet mogelijk. 

De wedstrijdleiding is in handen van ANWB Golf. Het minimum aantal deelnemers is 20 het maximum aantal 26. Voor dit toernooi geldt minimaal hcp 54.

Donderdag 9 september: aankomst & spelen bij De Swinkelsche GC

Op donderdag 9 september speel je 18-holes bij De Swinkelsche GC.  Deze baan wordt op Leadingcourses.com beoordeeld met een 8.3. Ervaar de brede fairways, de grote greens met flinke glooiingen en heel veel ruimte eromheen, grote bunkers, bos, heide en water. We starten vanaf 11:45 uur. Na afloop reis je naar Hotel Crossmoor (ongeveer 35 minuten rijden). Na het inchecken geniet je 's avonds met elkaar van een heerlijk 3-gangendiner. De ANWB Golf wedstrijdleiding dan ook de prijswinnaars van de dag bekend. Tevens hoor je deze avond de starttijd voor de volgende dag.

Vrijdag 10 september: spelen bij Crossmoor

Wakker worden, ontbijten en direct de baan in. Dat is het fijne van overnachten in Hotel Crossmoor dat direct aan de golfbaan ligt. We starten vanaf 11:30 uur zodat je rustig kunt opstarten. De golfbaan wordt op Leadingcourses.com beoordeeld met een 7.9. De baan ligt in een voormalig stuifzandgebied en is landschappelijk heel afwisselend met bos-, park- en waterholes. De natuurlijke begrenzing wordt gevormd door een rivier en het bosgebied. De wedstrijdleiding zorgt voor een lunchpakket in de baan. Na je ronde loop je terug naar het hotel voor wederom een heerlijk 3-gangendiner. Ook deze avond verzorgt ANWB Golf de prijsuitreiking en ontvang je de startlijst voor de laatste speeldag.

Zaterdag 11 september: spelen bij Crossmoor

Op de laatste speeldag starten we wederom vanaf 13:00 uur op Crossmoor. Dit is dus je kans om je score van de vorige dag te verbeteren. Je kent immers de baan al een beetje. Ook voor deze dag ontvang je van de wedstrijdleiding een lunchpakket voor in de baan. Na afloop verzamelen we bij het mooie clubhuis en vindt daar de prijsuitreiking plaats. Zowel de dagprijzen als de toernooiprijzen worden onder groot applaus aan de beste spelers uitgereikt.

 

ANWB Golf Toernooi

Het toernooi is voor zowel gevorderde als beginnende golfers. Bij de indeling van de flights houden we rekening met het speelniveau zodat je altijd kunt genieten van een fijne golfronde. We strijden om de eer, maar natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen kan meedingen voor de prijzen.

Per wedstrijd reiken we aan de beste twee spelers van elke categorie de dagprijzen uit. De prijzen, zoals een doosje ballen, paraplu, handdoekje, pitchfix of drinkfles worden uitgereikt aan de spelers die per handicapcategorie op de 1e of 2e plaats zijn geeïndigd.

We organiseren het toernooi Coronaproof op basis van de dan geldende regels. Indien het niet is toegestaan een fysieke prijsuitreiking te organiseren dan organiseren we dit digitaal. Bij de flightindeling gaan we uit van 4-ballen, tenzij de regels dat niet toestaan.  

Verblijf in ****Hotel Crossmoor

Je verblijft 3 nachten op basis van halfpension in 4-sterrenhotel Crossmoor. Dit hotel is in 2020 stijlvol verbouwd. De kamers zijn modern, ruim (30 m²) en voorzien van design meubilair, boxspring bedden, flatscreen-tv, gratis wifi, grote badkamer met bad/douche en sommige met balkon of airco.

Hotel Crossmoor 2 pk deluxe golftoernooi anwb

Volledige pakket

  • 3 nachten 2-pk standaard | logies
  • 3 x 3-gangendiner
  • 2 lunchpakketten
  • 3 greenfees (De Swinkelsche GC, Crossmoor)

De kosten bedragen € 479,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Het boeken van 1-persoonskamers is helaas niet mogelijk. 

Ga je mee? Boek dan snel via Pin High. Voor dit toernooi geldt de Pin High geld terug garantie.

Dit golftournooi wordt in samenwerking met Pin High georganiseerd. Doe je mee? Gezellig! Je bevestigt je deelname en boekt deze reis op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume